Haalbaarheidsstudie

Een succesvol bouwproject of ontwikkelingstraject staat of valt met een nauwkeurig en uitgebreide haalbaarheidsstudie. De beheersing van financiën is bij bouwprojecten vaak een complexe zaak. Daarom is het belangrijk dat dit goed geregeld is. Zonder de uitkomsten van een haalbaarheidsstudie heeft het geen zin dat een architect zijn bouwkundig ontwerp maakt of dat een constructeur al zijn eerste voorbereidingen treft. Een kleine misstap in het voortraject kan leiden tot enorme financiële schade tijdens de bouwfase.

Haalbaarheidsonderzoek door Rolvink Advies

Rolvink Advies voert een betrouwbaar haalbaarheidsonderzoek uit waarbij we toeval, risico’s en extra kosten zoveel mogelijk uitsluiten. We maken voor u een goede inschatting van de kosten, opbrengsten en mogelijkheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Hierdoor kunnen wij uw ambities voorzien van meer rendement, haalbaarheid en risicomanagement zodat u het optimale haalt uit uw bouwproject. Tijdens dit bouw traject richten wij ons op:

  • Bestemmingsplannen
  • Bodemonderzoek
  • Bouwvergunning aanvragen
  • Infrastructuur rondom het bouwproject

Unieke benadering van een haalbaarheidsstudie

Een haalbaarheidsstudie is meer dan het tegenover elkaar zetten van de kosten en opbrengsten. Een haalbaarheidsstudie binnen de moderne bouwwereld vereist expertise op diverse gebieden, van bouwtechnische regelgeving tot het inzichtelijk krijgen van de behoefte van de klant. Bouwkundig adviesbureau Rolvink hanteert een proactieve aanpak en biedt een bouwkundige calculatie op maat. Wij kijken verder dan de cijfers en combineren uiteenlopende disciplines om onze dienstverlening optimaal op uw bouwproject te kunnen laten aansluiten.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar haalbaarheidsonderzoek? Neem dan contact op met Rolvink Advies en wij helpen u graag verder.