Bouwkundig advies

Wanneer u voornemens bent een woning, bedrijfspand of ander vastgoed aan te kopen, of te verkopen heeft u wettelijk gezien een meldings- en onderzoeksplicht. Dit wil zeggen dat u na de aanschaf van een woning of bedrijfspand niet meer kunt beroepen op eventuele bouwgebreken. Als u een bouwkundig advies laat uitvoeren door Rolvink Advies, voorkomt u dat u na de aanschaf van een woning of bedrijfspand voor onverwachte financiële tegenvallers komt te staan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goed bouwkundig advies door een onafhankelijk en deskundig adviseur.

Bouwkundige keuring

Op zoek naar een bouwkundige keuring door een onafhankelijke partij? Overweegt u de aankoop van een woning? Het is aan te bevelen om een bouwkundige keuring uit te voeren. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning. De uiteindelijke bouwkundige keuring geeft u een duidelijk beeld van de staat van de woning en is tevens geschikt voor gebruik bij de financiering van uw woning, bijvoorbeeld met Nationale Hypotheek Garantie.

Bouwkundig rapport

Laat een bouwkundig rapport opstellen bij aankoop van een huis om inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van de woning. In een uitgebreid bouwkundig rapport stelt Rolvink Advies na een bouwkundige keuring de bouwstaat van de woning of het bedrijfspand op. De koper kan met het bouwkundig rapport een weloverwogen beslissing nemen over de aankoop van de woning of het bedrijfspand. Heeft u tijdens de bouwkundige inspectie verbeteringen en verbouwingen aangegeven, dan staan de geraamde kosten hiervan ook in het rapport, evenals de geraamde kosten voor noodzakelijk herstel. Rolvink Advies geeft in het bouwkundig rapport ook aan als renovaties gemakkelijk zelf uitgevoerd kunnen worden uitgevoerd. Door een bouwkundig rapport worden alle partijen de mogelijkheid gegeven een verantwoorde afweging te maken voor de aankoop en/of verkoop van een woning of een bedrijfspand. Na een bouwkundig rapport, kan Rolvink Advies voor u een bouwkundig ontwerp maken voor eventuele aanpassingen aan uw woning of bedrijfspand.

Bouwkundig Advies van Rolvink

  • Ervaren, onafhankelijke en deskundige adviseur
  • Uitgebreid bouwkundig rapport
  • Professioneel en objectief
  • Aanduiding van risico’s
  • Snel beschikbaar

Bouwkundig advies